23.3.07

Muotovalio 4/07: SUPI sukkapidike


Ongelma on monille tuttu. Pesukoneessa sukat katoavat ja muuttuvat parillisista parittomiksi. Tätä ongelmaa on kautta pesukoneaikojen pohdittu, niin myös esimerkiksi Überkuul-blogissa. Kautta maailman on asian ratkaisemiseksi kehitetty huikaisevia teorioita ja niitä löytyy myös tuosta linkistä.

Onneksi ongelmaan on kehitetty pelkkien teorioiden lisäksi myös ratkaisu: Supi-sukkapidike. Ratkaisu ei toden näköisesti ole maailmassa ainoa laatuaan, mutta Muotovalio-kunniamaininnan arvoinen kuitenkin.

Supi-sukkapidikkeen tarkoituksena on siis pitää sukkaparit yhdessä koko pesuprosessin ajan. Sukkapidike on parhaimmillaan asennettaessa heti sukkien riisumisen yhteydessä. Värilajitelmansa ansiosta jokainen perheen jäsen voi käyttää omaa väriään ja näin tunnistetaan sukkien oikea omistaja helposti pyykkiä lajiteltaessa.

Supi-sukkapidikkeet on valmistettu polypropeenista (kierrätettävissä oleva muovi) ja tarkoitettu kestämään sekä pesukoneen että kuivausrummun. Kuivumaan ripustamista varten on Supi-sukkapidikkeissä koukku ja oskarinoksa-tyyppisiin kuivaustelineisiin sukkapidikkeen saa roikkumaan koukun alla olevasta reiästä.

Mikä sitten tekee sukkapidikkeestä Muotovalion arvoisen? Ensinnäkin se on suunniteltu olemassa olevaan tarpeeseen. Toisekseen, se on muotonsa ansiosta yksinkertainen valmistaa, kuitenkin tuotteessa on esim. lukitus sukkien pitämiseksi yhdessä. Aukaistuna lukitus helpottaa sukkien asettamista ja pois ottamista huomattavasti. Tuote on kivan näköinen ja tuo väriasia helpottaa oleellisesti elämää varsinkin useampilapsisissa perheissä, joissa sukat ovat aina väärässä kaapissa. Lisäksi tuote helpottaa ja nopeuttaa arjen toimia eli jos koko koneellinen pestäisiin sukkia, niin todennäköisesti niiden kuivumaan ripustaminen sujuisi puolet nopeammin Supi-sukkapidikkeitä käytettäessä, kuin ilman.

Lähteenä: http://www.help-tuote.fi/supi/index.html

Ei kommentteja: