11.12.06

Miten voin ehdottaa seuraavaa Muotovaliota?

Uusi Muotovalio -kunnianimen ansaitseva tuote tai palvelu valitaan kuukausittain. Seuraavaa Muotovaliota voi kuka tahansa ehdottaa lähettämällä ehdotuksensa sähköpostilla osoitteeseen muotovalio(at)gmail.com tai lisäämällä jonkin blogin jutun perään oman kommentin. Ehdotuksen tulee sisältää lyhyt selostus, miksi tuote/palvelu sopisi uudeksi Muotovalioksi sekä mahdollinen linkki valmistajan/tuottajan internet-sivuille. Muotovalion tulee olla ehdottajansa mielestä joko kekseliäisyytensä, käytettävyytensä, esteettisyytensä tai toimivuutensa ansiosta hyvin muotoiltu. Ehdotuksessa tulee myös perustella, miksi muotoilu on ehdottajan mukaan hyvää ja mikä tekee muotoilusta hyvän.

Ehdottaa voi myös omaa tai työpaikkansa tuotetta. Esiinny tällöin kuitenkin omana itsenäsi ja yrityksen edustajana. Voit siis saada myös oman tuotteesi seuraavaksi Muotovalioksi, mikäli olet osannut perustella sitä hyvin. Tällöin pääset myös seuraamaan, mitä mieltä käyttäjät ovat tuotteestasi. Seuraavan Muotovalion valintaa ei kuitenkaan voi edistää esimerkiksi rahallisesti, vaan valintaan vaikuttavat ainoastaan hyvät perustelut ja blogin pitäjän omat mielipiteet tuotteesta/palvelusta.

Lähettämällä ehdotuksen seuraavasta Muotovaliosta, ehdotuksen lähettäjä hyväksyy seuraavat ehdot: Blogin ylläpitäjällä on täysi oikeus valita kuukausittainen Muotovalio oman mielipiteensä mukaan; Mikäli lähetetty ehdotus hyväksytään Muotovalioksi, on blogin pitäjällä täysi oikeus käyttää ja muuttaa ehdotuksen lähettäjän tekstiä; Ehdotuksen lähettäjän nimeä tai muita tietoja ei blogin yhteydessä ilmoiteta, ellei ehdottaja sitä erikseen pyydä; jos ehdotus lähetetään sähköpostilla, ehdotuksen lähettäjä liitetään automaattisesti Muotovalio-blogin postituslistalle, ellei hän erikseen kiellä sitä; ehdotuksen lähettäjän tietoja ei käytetä muuhun, kuin Muotovalio-blogin markkinointiin, ellei sitä erikseen kielletä.

Ei kommentteja: