11.12.06

Mikä Muotovalio?

Muotovalio -blogin tarkoituksena on herättää keskustelua hyvästä muotoilusta. Mikä on hyvää muotoilua? Millä perusteella jokin on hyvin muotoiltu? Ja miten joissakin asioissa muotoilua voitaisiin parantaa...

Kuukausittain valittava Muotovalio on tuote tai palvelu, joka kekseliäisyytensä, käytettävyytensä, esteettisyytensä tai toimivuutensa perusteella ansaitsee kunnianimen Muotovalio. Sen ei tarvitse olla mikään erityinen design-tuote, vaan se voi olla mikä tahansa arkipäivään kuuluva asia. Uutta Muotovaliota voi kuka tahansa ehdottaa sähköpostitse osoitteeseen muotovalio(at)gmail.com.

Ensimmäinen Muotovalio -valinta julkaistaan tammikuussa 2007. Valituista Muotovaliosta ja niiden valitsemisen kriteereistä kerrotaan blogin pitäjän näkemysten mukaisesti. Kommentoimalla valintaa ja sen kriteereitä pääsee mukaan keskustelemaan hyvän muotoilun olemuksesta. Keskusteluun osallistuminen ei vaadi mitään ammattiarvoja tai koulutuksia, jokaisella on omakohtaisia kokemuksia hyvästä ja huonosta muotoilusta ja niitä tämän blogin avulla halutaan saada esiin. Muotoilu koskettaa jokaisen elämää.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan, jokainen omalla mielipiteellään!

Ei kommentteja: